Voor werknemers

Soms loop je op je werk of in je privéleven tegen dingen aan waardoor het in je werk niet meer gaat zoals je wilt. Je wilt graag iets veranderen, maar hoe pak je het aan? Tijd voor een goed gesprek! Begin. zet je aan het denken, zodat je tot inzichten komt die je verder helpen.

Vraagstukken waarbij Begin. je kan ondersteunen:

  • Ander werk. Misschien weet je nog niet helemaal wat je wilt of weet je het wel, maar lukt het je niet om die baan te vinden. Begin. gaat met je op zoek naar wat jij wilt, wat je kunt, wat jouw kwaliteiten zijn en geeft je tips en trics op weg naar werk waarin jij op je plek bent.
  • Solliciteren. Solliciteren is lastig. Of het nou gaat om passende vacatures vinden, cv en brieven schrijven, gesprekken voeren of omgaan met afwijzing. Begin. helpt je bij alle onderdelen. We beginnen bij het begin: wie ben je, wat wil je, wat kun je? Door een persoonlijke sollicitatietraining word je een prof en vind je de baan die past bij wie je werkelijk bent.
  • Werken na/met ziekte. Het is niet eenvoudig om na een ernstige ziekte of met de wetenschap van een chronische ziekte terug te keren op je werk. Begin. begeleidt je: samen verkennen we je mogelijkheden en geven we vorm aan een passende terugkeer of een andere stap in je loopbaan. Zie verder: STAP-nu
  • Talenten en valkuilen ontdekken. Doen waar je goed in bent, je talent benutten. Daar word je gelukkig van. Dan moet je wel weten waar je goed in bent (en wat dus geen moeite kost!) en waar je valkuilen zitten. Begin. helpt je om dit te ontdekken, bijvoorbeeld met de assessmenttool ODC, waarmee je inzicht krijgt in jouw drijfveren en natuurlijke krachten, je kwetsbare kant en wat je verder kunt ontwikkelen. Duidelijk en concreet.

Over de aanpak van Begin.

Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht. Elke persoon is anders en verdient persoonlijke aandacht en een persoonlijke aanpak. Ik bied je dan ook geen standaardmethode of protocol, maar altijd begeleiding op maat en dus alle aandacht.

Referenties; diverse werknemers/coachees

“Als vrouw en moeder is het soms moeilijk de balans te bewaren tussen werk en privĂ©. Nicole heeft mij geholpen om mijn balans te vinden. Ik heb mijn prioriteiten nu duidelijk, zonder in te boeten op mijn ambities.”

“Ik vond het geen gemakkelijke gesprekken, maar het heeft mij enorm geholpen om knopen door te hakken en eindelijk keuzes te durven maken. Dankjewel!”

“Eye opener”

“Nicole legt de vinger in no time op de zere plek, zodat we konden gaan praten over wat er echt aan de hand was. Helpt echt!”

“Het waren eigenlijk hele gezellige gesprekken. Toch kwam uiteindelijk alles wat er toe deed op tafel, ook die dingen waar ik tevoren misschien van dacht ‘daar wil ik het niet over hebben’.”