Begin. werkt bij

Nicole behartigt al onze personele aangelegenheden met advies en praktische ondersteuning. Waarom Nicole? Omdat we alleen dingen doen waar we goed in zijn en andere zaken graag bij professionals uitbesteden.

Ton Koenders

Koender Advies

Nicole is als P&O-manager verbonden aan Markant Uden en restaurant Cusco. Ze beheert alle personeelszaken en adviseert over onderwerpen die mij als werkgever daadwerkelijk vooruit helpen. We zijn dan ook erg blij met haar in ons team!

Jan Wouda

Markant

Nicole is een belangrijke schakel in de processen van ons snelgroeiende bedrijf. In de Biotechnologie gaan de ontwikkelingen heel snel en dat vergt veel van ons personeel. Dus is het belangrijk om competenties goed te monitoren en te blijven ontwikkelen.

Juist daarvoor heeft Nicole een zeer eenvoudig, transparant en doeltreffend systeem opgezet dat in de praktijk zijn nut heeft bewezen. Verder laten wij het volgen en de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving op HR-gebied graag aan haar over. Het is zeer plezierig om met haar samen te werken, want je kunt blind vertrouwen op haar kernwaarden: respect, slagvaardig, integer en altijd oprecht.

Wilco van Hamond

Sanbio

Nicole is een echte partner in business die ons vooruit helpt bij personeelsaangelegenheden in de meest brede zin van het woord!

Paul de Bruin

De Bruin Verzekeringen

Ik heb Nicole nu bij een aantal bedrijven waarmee ik samenwerk aanbevolen en de terugkoppelingen zijn altijd positief. Ze kan snel schakelen, vindt passende oplossingen, heeft goede kennis van zaken en een prettige persoonlijke aanpak.

Jan van den Boogaard

Jan van den Boogaard advies