Over Begin.

Begin. is het bedrijf van Nicole van de Nieuwenhuyzen. Nicole heeft al ruim 25 jaren ervaring als P&O-specialist. Na haar opleiding HBO Personeel & Arbeid werkte ze o.a. als personeelsadviseur voor Mazars Nederland (accountancy, belastingadviseurs en consultancy) en Reinders (totaalleverancier onderwijsproducten en diensten). Sinds 2012 is ze zelfstandig adviseur, met name van MKB-ondernemers.

“Mensen en hun werk, ze vormen mijn grote passie. Prachtig toch als ik iets kan betekenen voor mensen in hun werk en ondernemers kan ondersteunen in hun rol als werkgever?”

Waarom opdrachtgevers kiezen voor Begin.

 

Kennis van actuele wet- en regelgeving
Daadkracht
Inlevingsvermogen
Kennis van ondernemen
Betrouwbaar
Duidelijke taal, to-the-point
Eerlijk, vinger op de zere plek
Goed bereikbaar, servicegericht

 

 

 

Vormen van samenwerking

Samenwerken met Begin. kan op de volgende manieren:

Incidenteel, op afroep, bijvoorbeeld bij een acuut vraagstuk, zoals een ziekmelding, conflict, ontslag of een dringende vraag.

Als project, bijvoorbeeld bij ziekte van een medewerker (casemanagement), een ontslagzaak, het werven/selecteren/aanstellen van een nieuwe medewerker, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, een update van de afspraken naar de geldende cao, loopbaanbegeleiding, ontwikkeling van personeelsbeleid. Of in de functie van vertrouwenspersoon.

Regelmatig, structureel, bijvoorbeeld als vraagbaak voor u als werkgever en uw medewerkers of voor doorvoering van wijzigingen in wet- en regelgeving, aanpassingen in voorwaarden, implementatie en uitvoering van personeelszaken.

 Als het nodig is, kan Begin. een beroep doen op een uitgebreid netwerk van specialisten, zoals arbeidsjuristen, belastingadviseurs, bedrijfseconomen, arbeidsdeskundigen, verzuimmanagers, trainers en coaches.

Over de naam Begin.

Nicole:

“De naam Begin. verwijst voor mij naar waarden die ik belangrijk vind in mijn werk. Letterlijk benadrukt het woord mijn aanpakkersmentaliteit: de koe bij de hoorns vatten. Is er gedoe, moet er wat geregeld worden? Niet negeren of uitstellen, maar aanpakken. Goed werkgeverschap is een kwestie van beginnen, aandacht geven, oplossen en regelen. Zaken niet ingewikkelder maken dan ze zijn: goede voorbereiding, zorgvuldige afstemming en praktische ondersteuning bij de uitvoering. Dat doet Begin. Daarnaast heeft de naam een positieve lading, in de betekenis: er is altijd de mogelijkheid van een nieuw begin. Dat past bij mij. Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet hoe te beginnen? Vraag ’t Begin. Dat werkt. Punt.”

Certificeringen

  • Certified practitioner of Neuro Linguistic Programming
  • Re-integratie coach bij STAP-nu (professionele begeleiding bij verzuim, herstel en re-integratie  bij kanker of chronische ziekte)
  • ODC-gecertificeerd (de ODC-meting is een assessmenttool voor inzicht in natuurlijke en ontwikkelbare competenties)